Zwangerschap fotografie

Laten we samen onvergetelijke herinneringen vastleggen.

Leg de magie en schoonheid van je zwangerschap vast met een adembenemende zwangerschapsshoot.

Bij LovaRa Fotografie begrijpen we dat zwanger zijn een speciale en onvergetelijke tijd is in het leven van aanstaande ouders. Met een mix van opwinding en verwachting omarm je het onbekende en straal je positieve energie uit naar de toekomst. Wij willen je helpen deze kostbare momenten voor altijd te bewaren. Onze zwangerschapsshoots vinden plaats op zorgvuldig gekozen locaties die jouw persoonlijkheid en voorkeuren weerspiegelen, zowel binnen als buiten.

Met de focus op jou en je partner als aanstaande ouders, leggen we de gloed, de liefde en het pure geluk vast dat gepaard gaat met het dragen van nieuw leven. Laat deze bijzondere tijd niet onopgemerkt voorbijgaan.

Boek je onvergetelijke zwangerschapsshoot bij ons en koester de herinneringen voor altijd.

LovaRa fotografie beschikt over een eigen fotostudio

De locatie

LovaRa Fotografie biedt veelzijdige fotoshoot opties, zowel buiten als in de studio. Voor buiten shoots verkennen we samen de schoonheid van de natuur en beslissen we in overleg over de perfecte locatie. Als we een golden hour shoot plannen, streven we naar een prachtige avondzon. We houden vooraf contact om gunstige weersomstandigheden te waarborgen. Bij slecht weer plannen we de shoot opnieuw. Als alternatief biedt onze studio, gelegen op mijn zolder, plaats aan maximaal vier personen. Met drie achtergrondkleur opties (wit, zwart en taupe) creëren we betoverende portretten.

Client Closet

Ontdek de perfecte outfit voor je zwangerschapsshoot bij LovaRa Fotografie. Ik werk het liefst met rustige en neutrale kleuren zoals aardetinten en natuurtinten. Hierdoor wordt de focus gelegd op jou en je gezin, in plaats van op de kleding. Kies uit onze grote collectie kosteloos te lenen kleding, waaronder jurken, rokken, hoeden en bodys. Geen felle kleuren, teksten of drukke prints. Ga voor bruintinten, wit of creme. Bezoek onze website en creëer samen met ons onvergetelijke herinneringen.

Prijzen

LovaRa Fotografie biedt 10 digitale foto’s in hoge resolutie aan, inclusief zwart-wit.

De fotoshoot duurt ongeveer 1 – 1,5 uur en kan op locatie of in de fotostudio plaatsvinden.

Reiskosten zijn inbegrepen tot 30 km vanaf Uden, daarna geldt een tarief van €0,30 per kilometer.

De shoot wordt gepland tussen de 34 en 36 weken. Je kunt ook gebruikmaken van kleding uit onze clientcloset.

Kies voor het Pakket 10 foto’s voor €165 of het Pakket 20 foto’s voor €215.

Extra foto’s kosten €8 per stuk.

* Ook te boeken als Combideal met een zwangerschapshoot voor slechts €315. Met deze combishoot heb je beide shoots in dezelfde stijl en sluit het mooi aan op elkaar

Laat mij je helpen deze mooie periode vast te leggen