LovaRa Fotografie

Professioneel fotograaf in uden

Even voorstellen. Mijn naam is Loes van Ravenswaaij. Ik ben woonachtig in Uden met mijn man en twee prachtige kinderen. Wat begon als een hobby groeide uit tot een echte passie. Ik vind het geweldig om waardevolle momenten vast te leggen voor anderen en daar geniet ik enorm van. Mijn hart en passie ligt bij alles wat met kinderen te maken heeft. Van zwangerschap, newborn, kinderen tot gezin.

Loes van Ravenswaaij fotograaf uden
Handen maken hartje fotoshoot uden

over mij

Als klein meisje liep ik altijd met een fototoestelletje rond. Alles en iedereen moest op de foto en het rolletje moest zo snel mogelijk ontwikkelt worden. Stapels en boeken vol foto’s verzamelde ik en keek ze ontelbaar keer door.

Toen later de digitale camera uit kwam moest het overal mee naar toe. Vakanties, stapavonden en familie uitjes noem maar op.

5 jaar geleden heb ik de stap gezet om een cursus fotografie te volgen en daarna vervolgens een basis opleiding fotografie, die met succes is afgerond. Toen was ik om, ja dit wil ik! Waarom heb ik hier zolang op gewacht, was mijn eerste gedachte.

Naast fotografie werk ik als ambulant begeleidster bij Buro MAKS. Mijn kennis en ervaringen pas ik ook toe in fotografie. Doordat ik met heel veel kinderen heb gewerkt weet ik hoe ik kinderen kan laten ontspannen tijdens een fotoshoot. Persoonlijk houd ik van speelse, ontspannen en niet teveel geposeerde beelden. Liefdevolle en pure beelden daar ga ik voor!

Maar ook rauwe en mysterieuze portretten hebben mijn volle aandacht.

Fotoshoot in de studio

Ik beschik over een eigen fotostudio in Uden waar ik enorm trots op ben en ik sta te popelen om hier vele uren door te brengen en HET moment vast te leggen voor de mensen die ze nog niet hebben.

fotostudio uden zwart achtergrond baby handen

Wil je liever een fotoshoot op locatie in Uden of omgeving? Dat kan! Fotoshoots in het buitenlicht geven vaak unieke beelden. Spelende kinderen in hun eigen omgeving leveren bijvoorbeeld al snel een ontspannen en spontaan resultaat op.

Volg mij op Social Media

Ben je benieuwd naar de laatste foto’s, of wil je gewoon wat inspiratie opdoen? Volg mij op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van mijn laatste werk!