Gezin fotografie

Laten we samen onvergetelijke herinneringen vastleggen.

Plezier maken en samen lachen tijdens een gezinsshoot.

Breng plezier en lach samen tijdens een gezinsshoot. Bij LovaRa Fotografie draait een familieshoot om authenticiteit en spontaniteit. Ik begeleid jullie met richtlijnen, maar geef tegelijkertijd ruimte voor oprechte momenten. Het belangrijkste is dat we samen plezier hebben. Op die manier krijgen jullie niet alleen prachtige en waardevolle beelden, maar ook een leuke herinnering. De gezinsshoot vindt plaats op een buitenlocatie of een ruime/lichte binnenlocatie, zodat er genoeg ruimte is om te bewegen en te spelen. We leggen vast wat voor jullie dierbaar is, herinneringen voor het leven. Tijdens de shoot nemen we de tijd om samen even stil te staan. Het is een cliché, maar het is echt waar; de tijd vliegt voorbij. Gemiddeld zijn we een uur onderweg en maken we gebruik van de allermooiste plekken. Tijdens de shoot draait het om jullie en laat ik jullie je gang gaan, maar ik help jullie zeker in het begin op weg. We zingen een liedje, wandelen door de natuur en ik leg alles vast. Samen maken we er een feestje van.

Vast laten leggen wat je dierbaar is, herinneringen voor het leven

De locatie

LovaRa Fotografie biedt veelzijdige fotoshoot opties, zowel buiten als in de studio. Voor buiten shoots verkennen we samen de schoonheid van de natuur en beslissen we in overleg over de perfecte locatie. Als we een golden hour shoot plannen, streven we naar een prachtige avondzon. We houden vooraf contact om gunstige weersomstandigheden te waarborgen. Bij slecht weer plannen we de shoot opnieuw. Als alternatief biedt onze studio, gelegen op mijn zolder, plaats aan maximaal vier personen. Met drie achtergrondkleur opties (wit, zwart en taupe) creëren we betoverende portretten.

Kleding

Ontdek de perfecte outfit voor je Gezinshoot bij LovaRa Fotografie. Ik werk het liefst met rustige en neutrale kleuren zoals aardetinten en natuurtinten. Hierdoor wordt de focus gelegd op jou en je gezin, in plaats van op de kleding.. Geen felle kleuren, teksten of drukke prints. Ga voor bruintinten, wit of creme. 

Prijzen

LovaRa Fotografie biedt 10 digitale foto’s in hoge resolutie aan, inclusief zwart-wit.

De fotoshoot duurt ongeveer 1 – 1,5 uur en kan op locatie of in de fotostudio plaatsvinden.

Reiskosten zijn inbegrepen tot 30 km vanaf Uden, daarna geldt een tarief van €0,30 per kilometer.

Kies voor het Pakket 10 foto’s voor €165 of het Pakket 20 foto’s voor €215. 

Een familie shoot tot max 4 personen. elke extra persoon is 8 euro.

Extra foto’s kosten €8 per stuk.

Laat mij je helpen deze mooie periode vast te leggen