Newborn fotografie

Laten we samen onvergetelijke herinneringen vastleggen.
Een newbornshoot bij LovaRa Fotografie legt het verhaal vast van de eerste momenten met jullie pasgeboren kindje. Een tijd vol unieke en kostbare herinneringen die je voor altijd wilt koesteren. Maar wie heeft er nou tijd om tijdens die drukke babyperiode ook nog mooie foto’s te maken? Foto’s waar jullie allemaal samen op staan. Als ervaren newbornfotograaf leg ik met liefde de onvoorwaardelijke liefde vast die jullie voelen voor jullie baby. Geen geposeerde foto’s, maar gewoon zoals het is. Met een prachtige en kleurrijke serie foto’s als resultaat. Zo kunnen jullie altijd terugkijken op deze bijzondere tijd.

De locatie

De newbornshoot kan plaatsvinden in uw eigen huis, bij voorkeur op de slaapkamer. Dit creëert een ontspannen en huiselijke sfeer voor alle gezinsleden. Het is prettig als de slaapkamer opgeruimd is, zonder rommel zoals wiegjes of co-sleepers. Ik breng verschillende soorten beddengoed mee, waaronder een neutrale sprei, om de slaapkamer rustig en neutraal te houden. Bij LovaRa Fotografie staan we garant voor professionele en sfeervolle newbornfoto’s, precies zoals u het wenst.

Kleding

LovaRa Fotografie geeft de voorkeur aan rustige en neutrale kleuren zoals aardetinten en natuurtinten. Het is daarom prettig als de kleding op elkaar wordt afgestemd en rustig en neutraal is. Denk hierbij aan bruintinten, wit of crème. Felgekleurde kleding wordt bij voorkeur vermeden. Draag geen kleding met teksten of drukke prints, zodat de aandacht niet afgeleid wordt van de gezinsleden. Tijdens de fotoshoot zijn er kosteloos jurken beschikbaar om te lenen uit de collectie van LovaRa Fotografie. Ook voor de baby is er een neutraal pakje beschikbaar.

Prijzen

Bij LovaRa Fotografie ontvangt u 10 digitale foto’s in hoge resolutie, inclusief zwart-wit. De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur en kan plaatsvinden op locatie of in de fotostudio.

Reiskosten worden berekend tot een afstand van 30 km vanaf Uden, daarna wordt er €0,30 per kilometer in rekening gebracht. Wij streven ernaar om liefdevolle en pure beelden vanaf het eerste moment vast te leggen.

Voor een newborn fotoshoot adviseren wij een leeftijd tussen 2 en 8 weken na de geboorte. U heeft de keuze uit het Pakket 10 foto’s voor €190, het Pakket 20 foto’s voor €240, of anders €8 per extra foto.

 

* Ook te boeken als Combideal met een zwangerschapshoot voor slechts €315. Met deze combishoot heb je beide shoots in dezelfde stijl en sluit het mooi aan op elkaar

Laat mij je helpen deze mooie periode vast te leggen